Project

Mirjam

Hieronder vind je alle moodboards terug en de overige informatie over jullie design project. Daarbij zal hier ook een shopping list worden toegevoegd en kunnen jullie telkens de feedback onderaan de pagina invullen. 

WE’RE HERE TO HELP

Let the fun part begin ...

Zal hieronder nog even kort toelichten hoe het proces zal verlopen. 
De eerste versie bestaat uit 3 verschillende moodboards met daarbij een kort producten voorstel, die een idee geven van de voorgestelde sfeer. Na het ontvangen van de eerste versie kunnen jullie hieronder het feedback formulier invullen. 

Op. basis van de feedback wordt de tweede versie gemaakt, die bestaat uit twee moodboards met bijpassen producten voorstel. Het kan heel goed zijn dat jullie bijvoorbeeld delen van bepaalde moodboards leuk vinden, maar niet alles. In dat geval zouden die moodboards gecombineerd kunnen worden tot 1 nieuwe stijl. Na de tweede versie volgt er wederom een feedback moment en zal de final versie worden gemaakt. 

De final versie bestaat uit een moodboard & 3D visuals, verf en/of behang opties, bijpassende raambekleding, meubel- en lampen voorstel en decoratie accessoires. En daarbij de nodige styling tips en adressen. 

Moodboards

Hieronder telkens screenshots van de moodboards.

Versies

Hieronder de verschillende versies en daarbij toelichting op de moodboards. 

Feedback

Hieronder het feedback formulier. Deze kunnen jullie invullen en zal dan per mail aan jullie worden opgestuurd, dus dan kan je altijd nog de feedback terug lezen.